Inspiration

Få inspiration og hjælp til at skærpe din idé til et Underværk. Vi har samlet tidligere projekter, gode råd fra Underværkers jury og frivillige ildsjæle, der kan hjælpe dig med at tænke hele vejen rundt om projektet.

False

Udforsk projekter, der tidligere har fået støtte

Find projekter nær dig

Mød juryen

Mød juryen

Fem markante projektmagere, ildsjæle og iværksættere hjælper Realdania med vurdere de mange ansøgninger til Underværker. Fra 2024-2027 består juryen af Dennis Roan Nielsen, Mille Møller Nielsen, Julie Skaar, Aysha Amin og Johannes Haandsbæk Vestergaard.

Mød dem her

Gode råd

Lyt til gode råd fra tre dygtige ildsjæle og iværksættere, der tidligere har været tilknyttet som jury til Underværker. Deres gode råd handler om, hvordan man skaber holdbare projekter og skarpe ansøgninger.

Giv tomme bygninger nyt liv

...dét er et af Helle Langers gode råd Underværkers ansøgere. Lyt med her, når Helle fortæller, hvordan man bedst indtager de tomme kvadratmeter i sin by.

Vis fællesskabet bag dit projekt

...dét er et af Mia Majas gode råd til Underværkers ansøgere. Lyt med her, når Mia Maja fortæller, hvorfor det er vigtigt at inddrage kommende brugere.

Byg med godt håndværk og gode materialer

...dét er et af Søren Vesters gode råd til alle Underværkers ansøgere. Vi skal bygge steder, der gør os stolte og holder på den lange bane, mener Søren. Lyt med her, når Søren fortæller, hvorfor.

Processen

Er du i tvivl om, hvordan et underværk kommer fra tanke til handling, eller hvordan man involverer de lokale frivillige kræfter i byggeprocessen? Dyk ned i de tre korte film og få gode idéer fra andre underværker.

UNDERVÆRKER BYGGER FÆLLESSKABER // Volume Village

UNDERVÆRKER BYGGER FÆLLESSKABER // Platform X

UNDERVÆRKER BYGGER FÆLLESSKABER // Furesø Skatepark

Håndbog i projektudvikling

Håndbog i projektudvikling

Få inspiration og værktøjer til at skærpe din idé, projektets organisering, dialogen med myndighederne og økonomien.

Hent Håndbog i projektudvikling
Få viden og seneste nyt fra Underværker

Få viden og seneste nyt fra Underværker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her