Om Underværker

Fra idé til virkelighed! Underværker er en kampagne, der støtter ildsjæle i at gøre projektdrømme til virkelighed.

Hvad

Underværker er en kampagne, som støtter frivillige projekter i det byggede miljø, så de kan blive til virkelighed. Den filantropiske forening Realdania står bag kampagnen, som har hjulpet mere end 300 ildsjæleprojekter fra idé til realisering - gennem økonomisk støtte, faglig sparring og videndeling med andre ildsjæle.

Hvorfor

Overalt i Danmark stortrives ildsjælenes drømme og idéer. Deres projekter er vidt forskellige, men fælles er, at de bidrager til udvikling, fællesskab og livskvalitet. Til gavn både for ildsjælene selv og de områder, som de er en del af.

Nogle gange fører foretagsomheden til nye bæredygtige projekter, byhaver, mobile udekøkkener eller containerbyer. Andre gange kommer der projekter med fokus på bevaring og formidling af den lokale bygningsarv ud af det. Og andre gange igen er der tale om eksisterende bygninger eller steder, der bliver genopfundet til noget helt nyt.

Ildsjælene er ofte de første til at få øje på et steds særlige muligheder og arbejder utrætteligt for at udvikle nutidens og fremtidens gode mødesteder.
Laura Kristine Bjerre Munch, projektchef i Realdania

Hvordan

Alle kan søge, hvis projektet skaber nyt liv, nye mødesteder og større livskvalitet i det byggede miljø.

Se, hvordan du kommer i gang

Spørgsmål?

Spørgsmål?

Underværker har telefontid mellem kl. 10.00 og 14.00 på hverdage. Kontakt Silke Apostoli eller Susanne Rud fra kampagnens sekretariat på info@undervaerker.dk / eller telefon +45 22 19 70 75